Forside   Arrangementer   Jollen   Klubben   Udstyr   Links   Galleri   
Søgning:  
      Print   
Trapez-program 2013
 
Hej alle Trapez'ere.

Nu har bestyrelsen fastlagt arrangementerne for sæson 2013.
Det er foregået i ly af de lange vinteraftner hvor vi, som I, har gispet efter vores sport til lands, til vands og undtagelsesvis i luften!

Det første arrangement kommer til at foregå lørdag den 9.marts i Snekkersten Skotterup Sejlklub. Her vil ændringerne til kapsejlads-reglerne 2009-12, der gælder for perioden 2013-16, blive gennemgået. Umiddelbart før kurset vil der blive tilbudt et crash-kursus i kapsejladsregler, for de knap så rutinerede, ved Stephan Nandrup-Bus.

Det næste arrangement vil blive tørtræning på Rygaard eller i Ejby den 13. april, som en varieret gentagelse af arrangementet i 2012. Dvs. noget praktisk og noget teori i hyggelige og storslåede omgivelser.

Derefter går det løs på banerne.
Cup Udvalget har i år besluttet kun at gennemføre tre stævner der giver Cup-point. Dette skal ses på baggrund af, at der sidste år kun var yderst få der tilmeldte sig både Tune-up i Bramsnæs og Zhik Cup i KDY.

Program:
  1. Faxe Kondi Cup i Præstø den 15-16 juni.
  2. DM i Jægerspris den 31. august - 1. september.
  3. Harboe Cup den 28-29 september (rettet!).
Derudover barsler Bramsnæs med et evt. tuneUp arrangement. Mere herom senere.

Så derfor: Skriv datoerne op allerede nu (med kuglepen, så det ikke kan slettes), så du kan være klar til at kæmpe de store søslag ude på vandet.....

I vil snarest modtage invitation til regelkurset samt flere informationer om tørtræningen når tiden nærmer sig.

Endelig vil I også få en kontingentopkrævning i jeres indbakke om kort tid, da medlemskab af Dansk Trapezjolleklub vil udløse en markant rabat til regelkurset, hvis det bliver betalt inden kursets afvikling.

Mange hilsner
DTK - bestyrelsen