Forside   Arrangementer   Jollen   Klubben   Udstyr   Links   Galleri   
Søgning:  
      Print   
SM/Harboecup og TrapezCup 2013
Kære alle trapez-sejlere

Endnu en sæson er nu afsluttet og stævnet i Skælskør var som sædvanligt rammen om et godt arrangement. Måske endnu bedre en de forgående år, da vinden og temperaturen holdt sig til noget nær det optimale.

Vi havde 10 starter sammen med katamaranerne, 420'erne, 505'erne og 29'erne, så der var fart over feltet og der skulle holdes udkik konstant.

Efter stævnet var der præmieoverrækkelse, til SM-vinderne og Cup-vinderne samt udlodning af præmier i forbindelse med Cuppen.

Cuppen blev i år vundet af Steffen Andersen og Malene Normann/Johan Scheel. Derefter kom Ib Hougs og Jens Harrsen og på tredje pladsen kom Lene Ejerlsen og Dorte Friis.
Lodtrækningsproceduren var i år arrangeret lidt anderledes, idet der blev trukket lod om, hvem der måtte vælge først blandt tre præmier. Efter valgene så det ud til at alle var tilfredse med høsten. Der sikket mange der vil blive misundelige hvis de viste hvad præmierne var, men det kræver jo at man er deltager i Cuppen og var tilstede ved lodtrækningen ;-> (Vi var tre deltagere)

Vinder af Sjællandsmesterskaber i år blev Ib og Jens, skarpt forfulgt af Steffen og Malene og lige bagefter kom Lene og Dorthe. Det var nogle sjove og spændende sejladser og alle havde deres diskvalifikationer...

Se Cup resultaterne her og SM resultaterne her.

Sailwave results for Harboe Cup 2013 at 28.-29. september 2013 2013.pdf 

Resultat Trapez Cup 13.pdf 

Tak for i år og på gensyn i 2014.

DTK - bestyrelsen